DEN GRØNNE KØBMAND

DET GRØNNE KØKKEN

ØKOLOGISK GARTNERI

Forsiden DRIVHUSET
 

Vegetariske færdigretter

     
Vegetariske økologiske dybfrosne færdigretter fremstilles af årstidens grønsager og derfor kan udbuddet variere en smule.

Ovnretter sættes i ovnen i ca. 25 til 45 minutter, og er herefter parat til servering.
Embalagen er ny , nu træform med komposterbart bagepapir, der kan tåle at komme i ovn


Eksempler:

porretærte
porrepostej
grønsagspostej
nøddepostej
broccolipostej
løgtærte
auberginepostej
nøddebøf
hirsebøf
  &

div. deller

eks. med:

broccoli
rødbeder
spidskål
bla. grønsager
squash
grønkål

 

Gryderetter og supper skal optøs og varmes i en gryde. Eksempler:

Grøn linse gryde, Sojagryde, Kikærtegryde,
 Chili sin carne
Dal
Auberginegryde


&

Diverse supper:
gulerodsuppe
græskarsuppe
hoccaidosuppe
rødbedesuppe
jordskoksuppe
majroesuppe
tomatsuppe
broccolisuppe
squashsuppe



Prisliste fremsendes via e-mail, kontakt os her